Nieuws

Ontdek het laatste nieuws

Loading...

Vereniging

Maak kennis met onze leden

Loading...

Interesse?

Aangezien onze vereniging een zeer uiteenlopende groep is van muzikanten, schenken wij erg veel aandacht aan de muziekkeuze. Bij het uitkiezen van de muziekstukken proberen we steeds rekening te houden met de leefwereld van de muzikanten. We zorgen voor een gevarieerd aanbod en staan open voor voorstellen van de muzikanten zelf.

Enthousiaste en gedreven muzikanten die een blaasinstrument of slagwerk bespelen, zijn altijd welkom om onze groep te komen versterken. Lid worden kan het ganse jaar door en op muziek maken staat geen leeftijd.

Via de Hagelandse Academie voor Muziek en Woord en de Academie voor Muziek en Woord Tessenderlo kan je bij ons ook groepsmusiceren in een "Alternatieve leercontext (ALC)", zowel bij ons harmonieorkest als bij onze jeugdconcertband.

Neem deel

Agenda

Mis geen enkel evenement

Loading...

Bert Van Thielen

Voorzitter

Al meer dan 100 jaar trekt mijn familie mee aan de kar van KH De Heren van Zichem. Je zou dus kunnen zeggen dat het in onze genen zit. Intussen ben ik zelf al enkele jaren voorzitter. Samen met de bestuursploeg ga ik de uitdaging aan om de vereniging te blijven die we willen zijn: een harmonieorkest waar de muzikale uitdaging hand in hand gaat met kameraadschap en plezier.

Isa Vanstraelen

Lid

Van jongs af aan speelde mijn mama al muziek. Als oudste dochter begon ik dan ook al op jonge leeftijd met muziekschool. Hier mochten we dan na enige tijd ook een instrument kiezen. We hadden thuis al een saxofoon, klarinet en piano, maar ik koos voor dwarsfluit. Zo kwam ik terecht bij een jeugdharmonie. Terwijl mijn mama voor een tijdje gestopt was met muziek spelen. Omdat we beiden een nieuwe uitdaging zochten, kwamen we op vraag van een vriendin naar de open repetitie. Sindsdien zijn we bijna elke dinsdag van de partij bij de Heren van Zichem. Zo hebben we allebei gevonden wat we zochten: een fijne avond samen, leuke muziek en een gemotiveerde groep.

Neel Vissers

Lid

Niets zo fijn als samen muziek spelen, of het nu een concert is of een gewone repetitie. Samen een hoger doel nastreven werkt enthousiasmerend. Ik leerde deze harmonie toevallig via internet kennen, omdat ik al een tijdje op zoek was naar een orkest in de buurt van waar ik woon. Een gezonde mix van verschillende leeftijden en een ruime bezetting zorgen voor veel muzikaal plezier!

Contact

Stel ons gerust een vraag

Locatie:

Markt 39, Scherpenheuvel-Zichem 3271, België

Locatie secretariaat:

Ernest Claesstraat 51, Scherpenheuvel-Zichem 3271, België

Telefoon:

+32 475 41 92 02

Loading
Uw bericht is verzonden. Dank u wel!
Er is een fout opgetreden!