2 concerten

De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia “De Heren van Zichem” is blij dat de coronamaatregelen intussen wat versoepeld worden.
Hierdoor kunnen wij eindelijk onze eerste optredens na 2 jaar op het getouw zetten.

  1. Zaterdag 4 september 2021: openingsmoment “Troostplaats Scherpenheuvel” aan den egger in Scherpenheuvel: vanaf 14u zijn er aan den egger allerlei activiteiten gepland (concerten, verenigingenbeurs, demonstraties, tentoonstelling). Wij zullen ter gelegenheid van deze plechtigheid concerteren van 16u tot 16.30u aan den egger (buiten!).
  1. Zondag 19 september 2021 om 14u op de Markt in Zichem: De 3de zondag van september is traditiegetrouw de feestdag van onze harmonie. Maar om terug te grijpen naar tradities is het nog te vroeg (corona).
    Vlamo (onze overkoepelende organisatie) heeft echter gevraagd aan alle Vlaamse blaaskorpsen om op 19 september opnieuw naar buiten te komen en deel te nemen aan het relancefeest 2021 van de muziekkorpsen onder de titel “WeerKlank”.
    Wij zullen op de Markt in Zichem, aan de kiosk, concerteren vanaf 14u. Na ons concert willen wij ook nog enkele deuntjes ten beste geven tegenover de cafés op de Markt onder het motto “Gene drank, gene klank!”; een namiddag vol muziek dus. De cafébazen begrijpen dat wel!

Geen reacties

Nog geen reacties.

Reageer

WordPress Themes