Category: Divers

Nieuwe muzikanten

Sinds enkele weken mochten we enkele nieuwe muzikanten verwelkomen. Ali Rifai op hobo en Natalie Van Aerschot en Elise Van Steenwegen op dwarsfluit zijn onze nieuwe aanwinsten. We willen hen van harte welkom heten en hen heel veel muziekplezier wensen.

Onze harmonie op Facebook

Voor de mensen die het nog niet wisten, onze harmonie is ook actief op Facebook. Neem gerust eens een kijkje. Onze activiteiten en andere mededelingen zullen ook op deze pagina geplaatst worden.

Foto’s kerstconcert 2015

Het kerstconcert is ondertussen al enkele weken voorbij en daarbij horen natuurlijk ook de foto’s. Je kan deze dan ook bekijken. Veel kijkplezier!

24/03/2012: Geboorte Nomi

Op 24 maart 20121, 4u27 werd Nomi geboren, dochtertje van Annicka en Jo. Zij is 50 cm en 3,615 kg. We wensen hen van harte proficiat!

16/09/2011: geboorte Anna

Vrijdag, 16/09/2011 werd Anna geboren, dochter van onze drummer Mark Aerts en zijn vrouw Elke Siongers, en zus van Marie. Hierbij wensen we de fiere ouders van harte proficiat!

Nieuwjaarswensen

Vanuit onze vereniging wensen we iedereen prettige feesten, een gelukkig nieuwjaar en onze allerbeste wensen!

14/7/2010: Geboorte Merlijn

Deze morgen werd Merlijn geboren. Het zoontje van Tine en Ludwig en broertje van Toon en Tijl* zag het levenslicht om 8u40. Hierbij wensen we de fiere ouders van harte proficiat!

Carnavalsstoet

Naar jaarlijkse gewoonte nam onze jeugd deel aan de carnavalsstoet. En dat ze weer mooi uitgedost waren, kan je hier bekijken.

WordPress Themes