Category: Website

Onze harmonie op Facebook

Voor de mensen die het nog niet wisten, onze harmonie is ook actief op Facebook. Neem gerust eens een kijkje. Onze activiteiten en andere mededelingen zullen ook op deze pagina geplaatst worden.

Foto’s kerstconcert 2015

Het kerstconcert is ondertussen al enkele weken voorbij en daarbij horen natuurlijk ook de foto’s. Je kan deze dan ook bekijken. Veel kijkplezier!

Foto’s lenteconcert

De foto’s van het lenteconcert staan online.

Reorganisatie pagina’s

Zoals jullie misschien al gezien hebben, zijn de pagina’s een beetje gereorganiseerd. Dit om de structuur een beetje logischer te houden. Hopelijk kan iedereen zijn weg nog vinden (niet dat de aanpassingen van dien aard zijn). Als er opmerkingen of suggesties zijn, laat ze dan maar horen.

Leden pagina

Vanaf vandaag is er ook een ‘Members only’ pagina. Die is, de naam zegt het ook, enkel voor de leden van onze vereniging. De toegang gebeurt door een aanvraag te plaatsen via de contact-pagina. Als de aanvraag gevalideerd is, krijg je een paswoord toegezonden voor deze pagina.

10/08/2009: Vernieuwde website

Na enkele jaren zag ik me genoodzaakt (vooral ivm het onderhoud) de website terug aan te pakken en aan te passen. Daardoor is ook de layout veranderd. Ik hoop dat iedereen zijn weg zal vinden. Opmerkingen, suggesties, … zijn altijd welkom.

WordPress Themes