Nieuwe muzikanten

Wederom zijn we blij om enkele nieuwe muzikanten te mogen verwelkomen in onze vereniging. Jef Troch is een nieuw gezicht bij de trombonesectie en Bart Vancrombrugge komt de klarinetpupitter versterken. Van harte welkom!

Nieuwe muzikanten

Ondertussen hebben er weer 2 nieuwe muzikanten onze rangen vervoegd: Casper Bautmans, klarinet en Nand Troch, euphonium (en terug van weggeweest), komen onze rangen versterken. We heten hen van harte welkom en wensen hen veel muzikaal plezier!

Nieuwe muzikanten

Vorige week mochten bij de start van de repetities voor hiet nieuwe seizoen enkele nieuwe muzikanten verwelkomen. Jesse (slagwerk), Lore (dwarsfluit), Ruby (altsax), Thomas (trompet en Toon (trombone), van harte welkom bij onze harmonie!

Nieuwe muzikanten

De afgelopen weken hebben we enkele nieuwe (en oude bekende) muzikanten mogen verwelkomen. Zo zijn er een drie fluitisten bijgekomen: Jef Coomans, Helga Alaerts en Goedele Van Hoof. Ook mochten we een oude bekende verwelkomen: Loes Valgaerts.

We wensen hen van harte welkom en hopen dat ze veel muziekplezier mogen beleven.

Nieuwe muzikante

Sinds enkele weken hebben we weer een nieuwe muzikante mogen verwelkomen. Anneleen Baele speelt dwarsfluit en is onze rangen komen vervoegen. We wensen haar van harte welkom en natuurlijk veel muziekplezier!

Nieuwe muzikanten

Sinds enkele weken mochten we enkele nieuwe muzikanten verwelkomen. Ali Rifai op hobo en Natalie Van Aerschot en Elise Van Steenwegen op dwarsfluit zijn onze nieuwe aanwinsten. We willen hen van harte welkom heten en hen heel veel muziekplezier wensen.

Resultaat op tornooi van 8 oktober 2017

Op zondag 8 oktober nam onze harmonie deel aan het tornooi georganiseerd door Vlamo. We behaalden daar het zeer goede resultaat van 86,67%. We willen dan eerste en vooral onze dirigent proficiat wensen, maar natuurlijk ook al onze muzikanten voor hun inzet, de samenwerking en de volharding op de toch wel intensieve repetities.

Proficiat!

Onze harmonie op Facebook

Voor de mensen die het nog niet wisten, onze harmonie is ook actief op Facebook. Neem gerust eens een kijkje. Onze activiteiten en andere mededelingen zullen ook op deze pagina geplaatst worden.

Nieuwe muzikanten

Het is weer eventjes geleden maar dat belet ons niet om een update te geven van nieuwe muzikanten (sommigen van hen zitten ondertussen toch al eventjes in ons orkest). Op trompet mochten we Dirk Ambroes en Evelyne Steensels verwelkomen en op hoorn is Eva Decru ons komen versterken. We wensen hen van harte welkom en veel muziekplezier toe.

Enkele nieuwtjes

2016 is alweer eventjes bezig en we willen jullie enkele nieuwtjes brengen. We hebben een nieuwe dirigent: Jean-Jacques Machiels. We willen hem van harte welkome heten en we wensen hem ook een zeer mooie, leuke en muzikale toekomst toe bij onze vereniging.

Maar ook zijn er 2 muzikanten bijgekomen. Zo is er Nand Troch, broer van Louis (altsax). Nand speelt Euphonium. En tenslotte nog Jo Vanattenhoven, onze vorige dirigent, hij neemt terug plaats bij de trompetpupitter. We wensen hen natuurlijk ook heel veel muziekplezier bij onze vereniging.

WordPress Themes